Izvori Gacke

PD NAFTAPLIN  I PD MEDVEŠČAK ORGANIZIRAJU JEDNODNEVNI IZLET

                                                   IZVORI GACKE

                                                  Nedjelja 03.07.2016.

 

Plan puta: polazak autobusa u 7 sati iza Koncertne dvorane Vtroslav Lisinski

Vozimo se do Otočca gdje je planirana stanka za kavu. Nastavak vožnje autobusom do Sinca odakle se laganom šetnjom kreće put Majerovog izvora i dalje do Tonković vrila (hodanje cca 3 km). Razgledavanje vrila i mlinica. Opuštanje i uživanje uz Gacku, mogućnost najma kajaka u hotelu (10 eura 2,5 sati). Polazak za Zagreb 16.30-17 sati.

Potrebna oprema: slojevita odjeća, prilagođena vremenskim prilikama, prikladna obuća (lakše cipele ili tenisice, gojzerice nisu potrebne).

Hrana: iz ruksaka ili ručak u hotelu „Gacka“ (ponuda hrane u privitku i tko je zainteresiran molim prijaviti se prilikom uplate prijevoza).

Cijena: 90 kn prijevoz autobusom

Napomena: U slučaju loših vremenskih uvjeta ili drugih nepovoljnih čimbenika vodič ima pravo izmijeniti rutu ili otkazati izlet.

Informacije o izletu, prijava uz uplatu na sastanku Društva ili po dogovoru.

Kontakt:  za PD Madveščak: Tomisla Fuš, mob. 098  915 6211; mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                 za PD Naftaplin:     Vesna Čer-Mak, mob: 091 532 5652; mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o izleti i cijene u hotelu "Gacka"cijenik

 ________________________________________________________________________________________________________________________

Kneza Borne 9
10000 Zagreb

Đurđa Tauber ( predsjednica )
    098 93 00 886

Marjana Marković ( tajnica )
    091 97 55 620

Copyright © TihiTonkovic 2013 PD Medveščak.

Please publish modules in offcanvas position.